Laudat pentru peisajele sale exotice și apele sale turcoaz, Halkidiki vă va lăsa fără cuvinte. Apele cristaline și golfurile naturale par a fi izvorât din Marea Egee.

Halkidiki, în interiorul viselor tale … Laudat pentru peisajele sale exotice și apele sale turcoaz, Halkidiki vă va lăsa fără cuvinte. Apele cristaline și golfurile naturale par a fi izvorât din Marea Egee. Această locație este plină de o frumusețe naturală rară și de o coastă magică care îmbrățișează plajele cristaline din Kassandra și Sithonia cu apele albastre-verzi și nisipul auriu. Plajele din Halkidiki vă așteaptă să le explorați. Bucurați-vă de soare și trăiți o experiență de neuitat.


Sure, the full-wide image can be pretty big. But sometimes the image is worth it.

Muntele Athos – cunoscut în mod obișnuit sub numele de Sfântul Munte – este capitala spirituală a lumii creștine ortodoxe, formată din 20 de mănăstiri, 12 schiuri și aproximativ 700 de case, chilii sau schituri și aproximativ 2.000 de călugări. „Grădina Fecioarei Maria” este paradisul peninsulei de est a Halkidiki! Statul monahal al Sfântului Munte este cunoscut a fi principalul purtător al creștinismului ortodox și deține glorie spirituală și o mare istorie. Este o comunitate religioasă cu mănăstiri vechi de 1.000 de ani, chilii în peșteri sau între stânci, turnuri, cupole, clopotnițe, cântări etc. Este listată în MONUMENTELE PATRIMONIULUI MONDIAL al UNESCO.

👋

Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *